За Petyof.com

Petyof.com е място в което показвам моето творчество. Творчеството и креативността са дълбоко заложени в мен. Необходими ми бяха доста години прекарани сред папки и документи,  за да достигна до истината, че творчеството е моят път за развитие. Изоставяйки административната работа, започнах на шега с изплитането на един шал. От там тръгна  проекта за сайт и публикуването на плетивата ми. Творческият процес обаче не е спирка с еднопосочен билет,  а пътуване.  Следващата дестинация към която се отправих бе рисуването. Стара моя неосъществена мечта, която разпознах експериментирайки с картини рисувани чрез техниката – течен акрил  или течни акрилни бои /pouring acrylic paint/. Рисуването  много мe вълнува и в същото време ме предизвика с ръчно изработените бижута.

Силно вярвам, че творческия процес е хубаво да се споделя с други хора. Това провокира моето желание за организиране на творчески работилници на живо. За сега успешно съм реализирала курсове по плетене за начинаещи. Плетенето дава изключително много на практикуващите - баланс, спокойствие, съсредоточеност, развива фината моторика и не на последно място е източник на доходи. Изберете вашия вариант за плетене - хоби, основно занимание, професия. Аз ще съм до вас и ще ви подкрепям по пътя. Всеки желаещ,  да се научи да плете на една или две куки е свободен да се свърже с мен чрез формата за контакти или във фейсбук страницата.

Очаквайте скоро и новите работилници по приложни изкуства –рисуване течен акрил, изработка на картички, работа с полимерна глина, бижута от  макраме.  тук.

Петя Терзиева


×